Stories that move

Zaujímajú sa Vaši žiaci o otázky identity či rozmanitosti ľudí?

Venujete sa vo vyučovaní témam predsudkov a diskriminácie?

Hľadáte metódy, vďaka ktorým by ste o týchto témach mohli učiť interaktívne a s využitím autentických príbehov mladých ľudí?

Nadácia Milana Šimečku a Anne Frank House Vás pozývajú na seminár, na ktorom predstavia vzdelávací portál Stories that Movevenovaný otázkam identity, rozmanitosti, predsudkom a diskriminácii.

Vzdelávací portál vyvinuli partnerské organizácie zo šiestich európskych krajín – Holandska, Nemecka, Rakúska, Poľska, Maďarska, Ukrajiny a Slovenska. Jeho základom sú autentické vyjadrenia, názory a skúsenosti súčasných mladých ľudí rozmanitého pôvodu, ktoré dopĺňajú životné príbehy ľudí z rôznych období v minulosti.

Vzdelávací seminár pre učiteľov, pracovníkov s mládežou, zástupcov mimovládnych organizácií a štátnych inštitúcií sa uskutoční 7. februára 2018 v priestoroch Green Foundation Búdka 22 na Búdkovej ceste 22 v Bratislave.

Prihlásiť sa možno vyplnením a odoslaním prihlasovacieho formulára do 1. februára 2017, resp. do naplnenia kapacity.

Nadácia Milana Šimečku potvrdeným účastníkom a účastníčkam zašle podrobné informácie o programe a mieste konania seminára a uhradí náklady spojené s cestovným a stravovaním.

Ak máte akékoľvek otázky alebo nejasnosti, pošlite nám ich e-mailom na adresu adriana@nadaciams.sk.

Viac informácií nájdete tu.