Darujte prijatie, darujte 2 %

Pomôžte nám naďalej budovať rozmanitú spoločnosť. Spoločnosť, v ktorej sa každý cíti prijatý.

Darujte nám 2 % z Vašej dane. Darujte prijatie.

Len rozmanitá a súdržná spoločnosť dokáže čeliť súčasnej situácii poznačenej rozpadom slovenskej politickej scény, vojnou na Ukrajine, vzrastajúcou nenávisťou či klimatickou krízou.

Ďakujeme, že vďaka vašej podpore sme napríklad mohli prispieť k lepšej spoločnosti takto:

• 3 300 + pedagogičiek a študentov videlo našu putovnú výstavu Nechajte ma byť takou, aká som – Životný príbeh Anny Frankovej. Spoznali nielen príbeh Anny, ale aj osudy mladých ľudí zo súčasnosti, ktorí bojujú s diskrimináciou a predsudkami
  • 7 400 + návštevníkov festivalu [fjúžn] spoznalo svet, ktorý máme doma. Zakorenené predsudky najlepšie búra osobný zážitok a preto je [fjúžn] priestorom na vzájomné spoznávania sa.
  • 48 mladých ľudí zo 4 znevýhodnených lokalít sme podporili ich aktívne občianstvo. Počas tréningov získali zručnosti, aby mohli lepšie komunikovať svoje potreby a tak iniciatívne prispeli k pozitívnej zmene vo svojej obci.
  • Cez 27 komunitných aktivít sme podporili ľudí z Ukrajiny.

Spolu dokážeme viac!

Newsletter

Ak chcete dostávať viac informácií o našich vzdelávacích a kultúrnych projektoch a činnosti Nadácie Milana Šimečku, vyplňte, prosím, nasledujúce údaje. Ďakujeme!

Partneri